Over mij

Mijn naam is Henriette Muskee-Apperlo. Geboren en getogen in Veendam. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen.

Mijn HBO opleiding ergotherapie heb ik in 2001 succesvol afgerond aan de Hoge School Zuyd te Heerlen. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in verschillende verpleeghuizen in Veendam en Appingedam, in een ziekenhuis te Delfzijl en in de eerstelijn in regio Oost-Groningen. (bij de mensen aan huis).

Toen mocht ik moeder worden en heb gekozen om van 40 uren werken naar 24 uren parttime te gaan en te blijven werken in het verpleeghuis in Appingedam die toen ook eerstelijns ergotherapie ging opstarten. Tot op heden ben ik daar nog steeds werkzaam. Sinds kort ben ik ook af en toe werkzaam voor de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen als externe assessor.

In al die jaren heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen door middel van scholingen en veel werkervaring. Ik ben intussen een allround ergotherapeut en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. (AGBcode: 88001376 & KP-nr: 00903707390).

Naast ergotherapeut ben ik ook gekwalificeerd Cognitief Revalidatie Therapeut (CRT).

In mijn ergotherapie vak ben ik een vrolijke, eerlijke, kordate, gedreven en een gemotiveerde therapeut. Als er kansen zijn voor de cliënt dan grijp ik die met beide handen aan, maar daarentegen geef ik ook eerlijk en tijdig aan als de therapie geen meerwaarde meer heeft.

Omdat ik Facebook erg leuk vind heb ik tegenwoordig ook een pagina voor Ergotherapie Veendam:

Henriette

     met vriendelijke groeten,   Henriette,

                                       ergotherapeut & cognitief revalidatie therapeut.

KP logo