Over mij

Mijn naam is Henriette Muskee-Apperlo. Geboren en getogen in Veendam. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen.

Mijn HBO opleiding ergotherapie heb ik in 2001 succesvol afgerond aan de Hoge School Zuyd te Heerlen. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in verschillende verpleeghuizen in Veendam en Appingedam, in een ziekenhuis te Delfzijl en in de eerstelijn in regio Oost-Groningen. (bij de mensen aan huis).

Toen mocht ik moeder worden en heb gekozen om van 40 uren werken naar 24 uren parttime te gaan en te blijven werken in het verpleeghuis in Appingedam die toen ook eerstelijns ergotherapie ging opstarten. Na bijna 14 jaar in dienst geweest te zijn, ben ik daar ook gestopt eind 2018 om alleen verder te gaan met mijn eigen praktijk.
Inmiddels werk ik tegenwoordig regelmatig als zzp-er weer in verschillende instellingen, naast de cliënten van mijn eigen praktijk.

Vanuit mijn praktijk behandel ik kinderen, volwassenen en ouderen meestal in de thuissituatie.
Bovenop de Ergotherapie ben ik gekwalificeerd Cognitief Revalidatie Therapeut (CRT) en verricht ik Werkplekonderzoeken (WPO) in het kader van de arbo. Verder ben ik recent door scholing bevoegd & bekwaam geworden als Re attach Therapeut (RT)

In al die jaren heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen door middel van o.a. scholingen, intervisies, kennis delen in netwerken en veel werkervaring. Ik ben een allround ergotherapeut en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. (AGBcode: 88001376 & KP-nr: 00903707390).

In mijn ergotherapie vak ben ik een vrolijke, eerlijke, kordate, gedreven en een gemotiveerde therapeut. Als er kansen zijn voor de cliënt dan grijp ik die met beide handen aan, maar daarentegen geef ik ook eerlijk en tijdig aan als de therapie geen meerwaarde meer heeft.

Omdat ik Facebook erg leuk vind heb ik tegenwoordig ook een pagina voor Ergotherapie Veendam:

Henriette

     met vriendelijke groeten,   Henriette,

                                       ergotherapeut & cognitief revalidatie therapeut.

KP logo   

KWALITEITSGEREGISTREERD tot 14-09-2026 H. Apperlo